Veterinair Centrum Someren & Dierenartsenpraktijk Asten fuseren

Veterinair Centrum Someren & Dierenartsenpraktijk Asten fuseren

Na een jarenlange samenwerking tussen Veterinair Centrum Someren en Dierenartsenpraktijk Asten fuseren beide praktijken per 1 november a.s. De vijf gezelschapsdierendierenartsen en negen assistentes bundelen hun krachten om de aangeboden dienstverlening en service verder te vergroten. 

Dierenartsenpraktijk Asten gaat verder onder de naam Veterinair Centrum Someren op het bestaande adres, Dijkstraat 1 te Asten, met het voor u vertrouwde en ervaren dierenartsen- en assistententeam.
Op de Slievenstraat 16 te Someren bevindt zich de bekende gezelschapsdierenlocatie van het Veterinair Centrum Someren, waar een enthousiast team voor u en uw huisdier klaar staat.

Om deze fusie te vieren vindt er gedurende de maand november een aantrekkelijke actie plaats. Bij aanschaf van een zak onderhouds- of speciaal dieetvoer van Sanimed, krijgt u de tweede gratis (1 + 1). Hiernaast worden er onder de mensen die deze Sanimed-actie op Facebook liken en delen, meerdere kortingsbonnen verloot.

Voor alle honden-, katten- en konijnenvrienden van het Veterinair Centrum Someren, die in november een van onze beide locaties bezoeken, staat er een leuke attentie klaar (zo lang de voorraad strekt).

Veterinair Centrum Someren
Veterinair Centrum Someren
Gezelschapsdieren Someren
Gezelschapsdieren Asten
Slievenstraat 16 te Someren
Dijkstraat 1 te Asten
Tel: 0493-441066
Tel: 0493-691330
www.vc-someren.nl
www.vc-someren.nl
Delen

Laatste nieuws